Dette Sverger Jeg På: Å Velge Det Perfekte Brudesettet


Når det gjelder smykker, er det mange råd som folk må gi. Denne artikkelen vil gi deg mange tips om smykker, enten det er for å kjøpe, selge eller til og med lage. Bruk denne artikkelen til å lære mer om smykker og ha det gøy på eventyret ditt.

Prøv å legge til noen industrielle metaller i samlingen din. Det er mer til metall smykker enn bare gull og sølv. Industrielle metaller inkluderer rustfritt stål, titan, wolframkarbid og wolfram. Industrielle metaller gir en mye bedre glans og er mer holdbare og mindre utsatt for skade. Titan er kjent for å være mer lett, rustfritt stål og kan polering til det praktisk talt gløder. Wolframkarbid kan motstå riper i lang tid, samt å være et mørkt metall.

Det beste verktøyet for enhver smykkejeger, enten du søker etter personlig skatt eller for profitt i å gjenvinne gull eller sølv, er en gullsmeds loupe. Gullsmedens loupes er små, men kraftige forstørrelsesinstrumenter designet spesielt for bruk i å undersøke smykker på svært nært hold. Noen gullsmed loupes har også et innebygd, batteridrevet lys som kan være svært nyttig hvis du undersøker stykker i et svakt opplyst område. De fleste gullsmed loupes er ekstremt økonomisk i pris og kan hjelpe deg å få mest mulig ut av smykker-kjøpe dollar, spesielt når du kjøper fra brukte kilder.

Når du bruker eller kjøper smykker, er det viktig å ikke gå med noe stort og prangende. Jeg sier dette i bokstavelig forstand, ikke som i «diamanten var så stor.» Dette er fordi noen smykker som øredobber eller halskjeder som er for store blir gaudy og skjemmende. Det er best å holde seg i stykker som passer deg og se riktig ut.

Hvis du kjøper et element av smykker for din kone, plukke noe som sier kjærlighet. Det er så mange stykker av smykker som har en historie bak dem, som en uendelig band eller klemmer og kysser anheng. Elementer som kalles «alltid», vanligvis med diamanter, vil vise henne at du vil tilbringe resten av livet med henne. vakker!

For å lage en mote fremover ser på et budsjett, prøv å handle for vintage smykker. Smykker trender er sykliske og stilige smykker kan ofte bli funnet for billig på sparsommelighet butikker. Ta deg tid til å sortere gjennom de gamle smykkene på dine lokale sparsommelighetsbutikker og loppemarkeder. Du vil sannsynligvis finne noen flotte stykker til en lav pris.

Når du gjør smykker og du vil slå en perle i en koblet stykke, ta et øye PIN og tråd det gjennom perlen hull. La perle skyve til bunnen av øyet PIN. Rett over perlen, bruke tang til å bøye øyet PIN ca 45 grader. Ved hjelp av wire cutters, trim dette til omtrent en halv tomme i lengde. Ved hjelp av liten rund tang, ta tak i spissen av ledningen og begynne looping den rundt tang spissen. Ikke gi opp hvis øyet PIN loop er ikke direkte runde-praksis gjør mester!

Nå som du har lest mange tips om smykker, er du klar til å gå inn i moteverdenen. Det er så mye som kan gjøres når det gjelder smykker, og du må ha kunnskapen før du kommer i gang. Når det gjelder smykker, er kunnskap makt.