Guide Når Det Gjelder Smykker

Hvis du har en datter mellom 10 og 18 år, er dette det perfekte smykkeprosjektet for deg. Candy armbånd kan være laget av en rekke perler. De kommer i lyse, neon og pastellfarger, ulike former og fargerik glød i de mørke bitene. String dem på elastisk ledning og knytte en knute.

Prøv å velge sølv over gull. De gamle dagene med sølv er en mindre metall enn gull er over. Silver er også gjennomgående priset, mens gull fortsetter å stige i pris. Du trenger ikke å bekymre deg for karats med dette metallet. Bare sørg for å unngå nikkel sølv eller tysk sølv som de inneholder ingen ekte sølv.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Pass på at du ikke bruke fine smykker hele tiden. Når du utfører housekeeping oppgaver eller vasker hendene med såpevann, fjerne smykker. Svømming i et basseng er en annen god grunn for deg å fjerne fine smykker for å holde det trygt. Everyday sterke kjemikalier kan alvorlig skade fine smykker, noen ganger ødelegger det utover reparasjon.

Når du kjøper diamanter, ikke falle for salg knep av villedende smykker belysning. Mange av disse har kvarts eller halogenpærer. Den slags lys de avgir kan virkelig gjøre steiner vises mye lysere. Dette er fordi de skinner det meningsløst bak dem for å gi dem en falsk glød i et forsøk på å tiltrekke seg kunder.

Ikke kjøp smykker som lett kan brytes, eller mottakeren kan ende opp skuffet. Mange anheng kommer i små små kjeder som er så skrøpelige at de bryter med en gang, og hvis din kjære mister sitt nye diamantanheng, vil de bli knust. Hvis kjeden er utilstrekkelig som følger med et anheng, kjøp en større kjede eller bare kjøp et annet anheng!

Når det gjelder å vise frem din personlighet gjennom smykker, mesteparten av tiden kan du gjøre en større uttalelse med mindre. Velg dristige, dramatiske stykker, men begrens deg til å bruke en eller to om gangen. Et sofistikert par lysekrone øredobber kan sette av et antrekk på egen hånd, og noen ganger en prangende cocktail ring er den eneste glitter du trenger for å trekke oppmerksomhet.

Bruk smykker i en fet, uventet farge for å plukke opp en aksent farge i antrekket ditt. Hvis du har på deg et skjørt med en floral, rutete eller stripete print, matche halskjede, øredobber eller armbånd til en farge som brukes i design. Dette er en fin måte å legge til mer farge til et ellers dempet antrekk, og det kan trekke utseendet ditt sammen pent.

Å lage godteri perle armbånd er mye billigere enn å kjøpe dem. Det er også et veldig morsomt håndverksprosjekt å dele med barna dine. Datteren din vil elske å bruke dem, og hun vil være stolt over å vise frem hva hun gjorde. Men det er én ulempe. Vennene hennes vil alle at hun skal lage armbåndene sine også.